User Group Meetings

De meetings kenmerken zich door een open karakter en gezellige sfeer. Respect voor elkaars kennisniveau en doelstellingen. De kracht van ons netwerk is onze gezamenlijke ervaring en kennis. Binnen onze regio en ver daarbuiten heeft dit al veel eindgebruikers en collega-webdesigners geholpen om mooie producten te ontwikkelen en beheren.

Themasessie Webshops

Meeting

Datum: 05 april 2023

Tijd: 19:30 - 22:00 uur

Agenda:
  • Intake
  • Voorbeelden
  • Risico's en nog veel meer

Themasessie Webshops

Als webdesigner kun je de vraag krijgen om een webshop te maken. Binnen onze vertrouwde Joomla-omgeving is hiervoor veel te krijgen, maar wat moet je kiezen en is dit wel een verstandige keuze voor de toekomst van de webshop?
Tijdens deze themasessie neemt webshopspecialist Jeroen Wemmenhove ons mee in zijn ervaringen.
Hoe kleine webshops kunnen uitgroeien tot flinke digitale winkels met duidenden artikelen. Wat de gevaren hierin zijn voor jou als webdesigner en beheerder, wat zijn de technische uitdagingen maar ook de ondernemersrisico's. Waarom een intakegesprek zo belangrijk is en waar moet je dan vooral op letten. Het beloofd een boeiende en interessante avond te worden. 

De sheets van de presentatie: pdfJUG-Arnhem-Nijmegen-webshops.pdf

Meld je snel aan want vol=vol!

Heb je zin om ook te komen?
Laat het dan even weten en schrijf je eenvoudig in!
We hebben een minimum van 4 deelnemers nodig om de avond door te kunnen laten gaan.

Deelname aan deze bijeenkomst kost € 5,- per avond.

Wil je vooraf (op eigen kosten) mee te eten?
Om 17:30 uur gaan we met een aantal eten bij Café de Plak, Bloemerstraat 90 (dichtbij Plein 44), Nijmegen
Ga je mee, laat het svp even weten op Joomlacommunity.nl...

 

Locatie

Website door:

Kom in contact met Joomla specialisten.
Mensen die gedreven zijn en lol hebben in het toepassen van Joomla en tal van extenties als aanvulling op dit prachtige platform. Veilig en goed ondersteuning bieden, daar staan we voor! Neem vrijblijvend contact op, ze staan je graag vrijlijvend te woord.

logo idee 1De Joomla!® User Group Arnhem-Nijmegen is niet aangesloten bij of onderschreven door het Joomla!® Project of Open Source Matters.

De Joomla!® naam en het logo worden gebruikt onder een beperkte licentie verleend door Open Source Matters, de houder van het handelsmerk in de Verenigde Staten en andere landen.

© 2022 Joomla User Group Arnhem-Nijmegen.
All rights reserved.