Skip to main content

User Group Meetings

De meetings kenmerken zich door een open karakter en gezellige sfeer. Respect voor elkaars kennisniveau en doelstellingen. De kracht van ons netwerk is onze gezamenlijke ervaring en kennis. Binnen onze regio en ver daarbuiten heeft dit al veel eindgebruikers en collega-webdesigners geholpen om mooie producten te ontwikkelen en beheren.

Themasessie Nieuwsbrieven

Meeting

Datum: woensdag 04 oktober 2023

Tijd: 19:30 - 22:00 uur

Agenda:
  • Effectieve nieuwsbrief
  • Adressen verzamelen & AVG
  • Platvormen en voorbeelden

Themasessie Nieuwsbrieven

Een nieuwsbrief is nog steeds een van de meest effectieve marketing tools, mits je hem goed inzet. Op woensdag 4 oktober, tijdens de presentatie "Ik wil een nieuwsbrief. En nu?" neemt Rachel Walraven ons mee in de wereld van de digitale nieuwsbrieven. Ze laat oa zien hoe je een effectieve nieuwsbrief kunt opzetten, hoe je adressen kunt verzamelen, waar je aan moet voldoen volgens AVG. Maar ook wanneer je de nieuwsbrief het best kan verzenden en hoe je de data van een verzonden mailing kunt gebruiken om te leren verbeteren. Er worden verschillende platformen bekeken zoals Mailchimp, LaPosta, MailBlue en Acymailing zodat je straks de juiste keuze kunt maken. Zo kan je aan het eind van deze presentatie aan de slag met het opzetten van je eigen nieuwsbrief.

Heb je zin om ook te komen?
Laat het dan even weten en schrijf je eenvoudig in!
We hebben een minimum van 4 deelnemers nodig om de avond door te kunnen laten gaan.

Deelname aan deze bijeenkomst kost € 5,- per avond.

Wil je vooraf (op eigen kosten) mee te eten?
Vooraf, om 17:30 uur, gaan we met een aantal eten bij De Dromaai, Plein 1944 25, 6511 JC Nijmegen. (Café de Plak is woensdag dicht ivm een collectief uitje).

Ga je mee, laat het svp even weten op Joomlacommunity.nl...

Presentatie 

Presentatie: pdfNieuwsbrieven.pdf

jug presentatie nieuwsbrieven 4 oktober 2023

Locatie