Skip to main content

User Group Meetings

De meetings kenmerken zich door een open karakter en gezellige sfeer. Respect voor elkaars kennisniveau en doelstellingen. De kracht van ons netwerk is onze gezamenlijke ervaring en kennis. Binnen onze regio en ver daarbuiten heeft dit al veel eindgebruikers en collega-webdesigners geholpen om mooie producten te ontwikkelen en beheren.

Themasessie SEO (Gastspreker!)

Meeting

Datum: woensdag 21 februari 2024

Tijd: 19:30 - 22:00 uur

Agenda:

Basics
Design
Techniek
AI en SEO

Themasessie SEO (Gastspreker!)

Als webdesigners helpen we onze klanten graag met goed werkende, mooi vormgegeven en veilige websites. Maar leveren deze websites ook voldoende organische (gratis) bezoekers op?

Tijdens deze themabijeenkomst "SEO" neemt gastspreker en SEO expert Debbie Rözer ons mee in de samenhang van werkzaamheden voor zoekmachineoptimalisatie met als doel organische bezoekers naar een website te krijgen. "Het is niet alleen het schrijven van een goede tekst, het optimaliseren van techniek of wat goede links krijgen. Het is vanuit een goede basis een mix aan werkzaamheden uitvoeren. "

Debbie is SEO-specialist en werkzaam vanuit haar onderneming Reusachtig in onze regio. Door een doelgerichte aanpak op basis van data en strategie heeft ze inmiddels veel bedrijven geholpen om online optimaal vindbaar te zijn. 
We zijn heel blij dat zij vanavond haar ervaringen met ons wil delen. Een unieke avond, zorg dat je erbij bent!!

AI & SEO
Hoe gaan de AI-ontwikkelingen websites veranderen: wat betekent dat voor de inhoud van websites, techniek én webdesign? Debbie neemt ons mee waar dit naartoe gaat en wat het kan betekenen voor ons als online specialisten.

Voor elk type website of CMS!
Deze bijeenkomst is voor iedereen die zijn/haar website beter gevonden wil laten worden. Het maakt niet uit wat voor soort website systeem je gebruikt (Joomla, Wordpress, Drupal of iets anders).

Heb je zin om ook te komen?
Laat het dan even weten en schrijf je eenvoudig in!

De sheets van deze presentatie zijn beschikbaar: 
pdfSEO presentatie door Debbie Rozer

 

Deelname aan deze bijeenkomst kost € 5,- .

Over de locatie

De JUG bijeenkomst wordt georganiseerd in het kantoor van db8 op het Keizer Karelplein. Het is in het witte kantoorpand van Isatis Groep en Randstad Uitzendbureau, aan het Keizer Karelplein op de hoek van Van Schaeck Mathonsingel en de Graafseweg. De ingang zit op de Van Schaeck Mathonsingel aan de zijkant van de laagbouw aan de kant van het station. Neem de zij-ingang bij bord "Keizer Karel Webdesign 32 Q. Loop door het poortje langs de brandtrap. Bij de zij-ingang op de intercom aanbellen bij "Webdesign".

Auto
In het centrum van Nijmegen is het betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid (auto's tot max 2,10 hoog) ligt tegenover het kantoor:
Parkeergarage Keizer Karelgarage
Van Schaeck Mathonsingel 22
6512 AR Nijmegen

Openbaar vervoer
Het kantoor ligt op een paar minuten lopen van het NS treinstation Nijmegen Centraal en de busterminal. Vanuit het NS treinstation loop je de Van Schaeck Mathonsingel in, richting Keizer Karelplein. Het kantoor ligt aan de rechterkant van de straat.

Locatie