User Group Meetings

De meetings kenmerken zich door een open karakter en gezellige sfeer. Respect voor elkaars kennisniveau en doelstellingen. De kracht van ons netwerk is onze gezamenlijke ervaring en kennis. Binnen onze regio en ver daarbuiten heeft dit al veel eindgebruikers en collega-webdesigners geholpen om mooie producten te ontwikkelen en beheren.

Yootheme Pro - Kennisuitwisseling

Meeting

Tijd: 19:30 - 22:00 uur

Yootheme Pro - Kennisuitwisseling

Yootheme Pro is een Pagebuilder / Template builder voor Joomla. Het is beschikbaar voor Joomla 3 en 4, responsive en ondersteunt dynamische content.

Op deze Yootheme Pro kennisuitwisselingsavond laten professionals zien hoe zij met het systeem omgaan. Tegen welke issues zij aanlopen en hoe zij die oplossen.

Locatie

Website door:

Kom in contact met Joomla specialisten.
Mensen die gedreven zijn en lol hebben in het toepassen van Joomla en tal van extenties als aanvulling op dit prachtige platform. Veilig en goed ondersteuning bieden, daar staan we voor! Neem vrijblijvend contact op, ze staan je graag vrijlijvend te woord.

logo idee 1De Joomla!® User Group Arnhem-Nijmegen is niet aangesloten bij of onderschreven door het Joomla!® Project of Open Source Matters.

De Joomla!® naam en het logo worden gebruikt onder een beperkte licentie verleend door Open Source Matters, de houder van het handelsmerk in de Verenigde Staten en andere landen.

© 2022 Joomla User Group Arnhem-Nijmegen.
All rights reserved.