User Group Meetings

De meetings kenmerken zich door een open karakter en gezellige sfeer. Respect voor elkaars kennisniveau en doelstellingen. De kracht van ons netwerk is onze gezamenlijke ervaring en kennis. Binnen onze regio en ver daarbuiten heeft dit al veel eindgebruikers en collega-webdesigners geholpen om mooie producten te ontwikkelen en beheren.

Themasessie ChatGPT

Meeting

Datum: 03 mei 2023

Tijd: 19:30 - 22:00 uur

Agenda:
  • Achtergrond ChatGPT
  • Voorbeelden
  • Hoe te gebruiken dmv Prompt Engineering

Themasessie ChatGPT

In de afgelopen jaren heeft kunstmatige intelligentie de manier waarop we met technologie omgaan veranderd, en website ontwikkeling is geen uitzondering. Met de opkomst van AI-aangedreven tools, kunnen we nu veel vervelende en tijdrovende taken automatiseren, zodat we ons kunnen concentreren op meer creatieve en complexe taken.

Peter Martin laat zien hoe ChatGPT en AI de manier waarop we websites maken, kan veranderen mbt:

  • Content creatie: Met AI-aangedreven content generatoren zoals ChatGPT, kunnen we snel en gemakkelijk hoogwaardige, relevante inhoud voor onze websites genereren, waardoor tijd vrijkomt voor andere taken.
  • Code creatie: Laat eenvoudige voorbeeld PHP of MySQL code gegeneren die je kunt gebruiken bij het ontwikkelen van Joomla extensies of websites.
  • Ontwerp en lay-out: AI-tools kunnen ons helpen visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websiteontwerpen te maken, van het selecteren van kleurenschema's tot het optimaliseren van lay-outs voor verschillende apparaten.
  • Optimalisatie en analyse: AI kan ons helpen bij het analyseren van websiteverkeer en gebruikersgedrag om onze sites te optimaliseren voor betere prestaties en betrokkenheid.

Peter toont enkele praktische tips en strategieën voor het gebruik van AI als hulpmiddel bij het ontwikkelen van Joomla websites. Van het selecteren van de juiste AI-tools tot het integreren ervan in jouw Joomla workflow.

Ontdek hoe ChatGPT en AI de wereld voor Joomla website bouwers veranderen.
Meld je snel aan want vol=vol!

Heb je zin om ook te komen?
Laat het dan even weten en schrijf je eenvoudig in!
We hebben een minimum van 4 deelnemers nodig om de avond door te kunnen laten gaan.

Deelname aan deze bijeenkomst kost € 5,- per avond.

Wil je vooraf (op eigen kosten) mee te eten?
Om 17:30 uur gaan we met een aantal eten bij Café de Plak, Bloemerstraat 90 (dichtbij Plein 44), Nijmegen
Ga je mee, laat het svp even weten op Joomlacommunity.nl...

 

Locatie

Website door:

Kom in contact met Joomla specialisten.
Mensen die gedreven zijn en lol hebben in het toepassen van Joomla en tal van extenties als aanvulling op dit prachtige platform. Veilig en goed ondersteuning bieden, daar staan we voor! Neem vrijblijvend contact op, ze staan je graag vrijlijvend te woord.

logo idee 1De Joomla!® User Group Arnhem-Nijmegen is niet aangesloten bij of onderschreven door het Joomla!® Project of Open Source Matters.

De Joomla!® naam en het logo worden gebruikt onder een beperkte licentie verleend door Open Source Matters, de houder van het handelsmerk in de Verenigde Staten en andere landen.

© 2022 Joomla User Group Arnhem-Nijmegen.
All rights reserved.