Skip to main content

User Group Meetings

De meetings kenmerken zich door een open karakter en gezellige sfeer. Respect voor elkaars kennisniveau en doelstellingen. De kracht van ons netwerk is onze gezamenlijke ervaring en kennis. Binnen onze regio en ver daarbuiten heeft dit al veel eindgebruikers en collega-webdesigners geholpen om mooie producten te ontwikkelen en beheren.

Joomla migratie J3 - J4

Meeting

Datum: woensdag 02 november 2022

Tijd: 19:30 - 22:00 uur

Agenda:
  • Migratie Joomla 3.10.x naar 4.x
  • Vragenronde
  • Volgende bijeenkomst
Niveau: Alle

Joomla migratie J3 - J4

Op veler verzoek gaan we op woensdag 2 november 2022 aandacht geven aan het migreren van een Joomla 3.10 site naar 4.2.

Joomla 4.2.3 gehackt + Joomla 4.2.4 securty release

bijeenkomst joomla arnhem nijmegen security releaseVoordat we met het thema van vandaag (J3-J4 migratie) beginnen, vertellen we kort hoe de JUG Arnhem-Nijmegen op 12 oktober werd gehackt. Een hack welke dankzij snel ingrijpen van Peter en samenwerking met Joomla Security Strike Team goed is opgelost.

Er is een issue in Joomla 4.x gevonden dat in specifieke gevallen misbruikt kan worden door hackers. Om dat te verhelpen wordt vandaag een Joomla 4.2.4 security release uitgebracht. Belangrijk om even met elkaar te kijken wat te doen om een hack te traceren en op te lossen.

Joomla 3 naar Joomla 4 migratie

Op veler verzoek een presentatie over het migreren van een Joomla 3.10 site naar 4.2. Van een relatief eenvoudige site gaan we naar ervaringsverhalen uit de praktijk. Steven Trooster neemt ons mee in zijn ervaringen. Leerzaam en goed om met elkaar te kijken hoe eenvoudig het kan verlopen of welke hobbels je tegen kunt komen en hoe deze op te lossen.

 

Deelname aan een bijeenkomst kost € 5,- per avond.

Kom je ook? Schrijf je dan in!
We hebben een minimum van 4 deelnemers nodig om de avond door te kunnen laten gaan.

Wil je vooraf (op eigen kosten) mee te eten?
Om 17:30 uur gaan we met een aantal eten bij Café de Plak, Bloemerstraat 90 (dichtbij Plein 44), Nijmegen: https://www.cafedeplak.nl/contact
Ga je mee, laat het svp even weten op Joomlacommunity.nl...

 

Locatie