User Group Meetings

De meetings kenmerken zich door een open karakter en gezellige sfeer. Respect voor elkaars kennisniveau en doelstellingen. De kracht van ons netwerk is onze gezamenlijke ervaring en kennis. Binnen onze regio en ver daarbuiten heeft dit al veel eindgebruikers en collega-webdesigners geholpen om mooie producten te ontwikkelen en beheren.

E-mail templates + Workflow

Meeting

Tijd: 19:30 - 22:00 uur

E-mail templates + Workflow

Op woensdag 7 september 2022 starten we met een nieuwe serie Joomla User Group bijeenkomsten. In de nieuwe serie geven we geleidelijk aandacht aan verschillende Joomla 4 en gerelateerde onderwerpen. We starten met een basis Joomla website en breiden die geleidelijk uit naar een volwaardige website met veel gebruikte functionaliteit.

Welke functionaliteit wordt toegevoegd laten we ook afhangen van de vragen en wensen van jou! Zowel voor een beginnende ontwikkelaar als een specialist zinvol en leuk om aan deel te nemen. 

De bijeenkomsten worden in enkele gevallen in de vorm van een workshop vormgegeven. In een speciale omgeving ontwikkelen we een testsite waar je zelf kunt inloggen en proberen. Het aantal onderwerpen per bijeenkomst beperken we tot max 2 zodat er ook ruimte blijft voor vragen en discussie.

De onderwerpen voor woensdag 7 september:

  • Email templates
  • Workflow

Deze twee functionaliteiten zitten sinds Joomla 4 in de basis. We bespreken de functionaliteit kort en gaan er dan gezamenlijk in een workshop mee aan de slag.
Neem dus je laptop mee!

Als er tijd over is dan graag discussie over de marketing van onze JUG Arnhem-Nijmegen incl de nieuwe website en over mogelijke onderwerpen voor de volgende bijeenkomst.

Deelname aan een bijeenkomst kost € 5,- per avond.
Hiervan wordt de ruimte en koffie/thee betaald.
Kom je ook?

Vooruitzicht volgende bijeenkomst:

  • wensen deelnemers
  • templates - verschillende keuzes (voor/tegen)
  • basis Pagebuilders (voor/tegen)
Locatie

Website door:

Kom in contact met Joomla specialisten.
Mensen die gedreven zijn en lol hebben in het toepassen van Joomla en tal van extenties als aanvulling op dit prachtige platform. Veilig en goed ondersteuning bieden, daar staan we voor! Neem vrijblijvend contact op, ze staan je graag vrijlijvend te woord.

logo idee 1De Joomla!® User Group Arnhem-Nijmegen is niet aangesloten bij of onderschreven door het Joomla!® Project of Open Source Matters.

De Joomla!® naam en het logo worden gebruikt onder een beperkte licentie verleend door Open Source Matters, de houder van het handelsmerk in de Verenigde Staten en andere landen.

© 2022 Joomla User Group Arnhem-Nijmegen.
All rights reserved.