User Group Meetings

De meetings kenmerken zich door een open karakter en gezellige sfeer. Respect voor elkaars kennisniveau en doelstellingen. De kracht van ons netwerk is onze gezamenlijke ervaring en kennis. Binnen onze regio en ver daarbuiten heeft dit al veel eindgebruikers en collega-webdesigners geholpen om mooie producten te ontwikkelen en beheren.

Bijeenkomst gaat NIET door

Meeting

Datum: 04 oktober 2022

Tijd: 19:30 - 22:00 uur

Agenda:
  • Migratie Joomla 3.10.x naar 4.x
  • Vragenronde
  • Volgende bijeenkomst
Niveau: Alle

Bijeenkomst gaat NIET door

Wegens te weinig aanmeldingen en omdat Henk positief is getest op Corona, hebben we besloten om deze bijeenkomst te verplaatsen naar woensdag 2 november.

Op veler verzoek gaan we deze avond aandacht geven aan het migreren van een Joomla 3.10 site naar 4.2
Van een relatief eenvoudige site gaan we naar ervaringsverhalen uit de praktijk. Steven Trooster neemt ons mee in zijn ervaringen.
Leerzaam en goed om met elkaar te kijken hoe eenvoudig het kan verlopen of welke hobbels je tegen kunt komen en hoe deze op te lossen.

Deelname aan een bijeenkomst kost € 5,- per avond.

Kom je ook?

Locatie

Website door:

Kom in contact met Joomla specialisten.
Mensen die gedreven zijn en lol hebben in het toepassen van Joomla en tal van extenties als aanvulling op dit prachtige platform. Veilig en goed ondersteuning bieden, daar staan we voor! Neem vrijblijvend contact op, ze staan je graag vrijlijvend te woord.

logo idee 1De Joomla!® User Group Arnhem-Nijmegen is niet aangesloten bij of onderschreven door het Joomla!® Project of Open Source Matters.

De Joomla!® naam en het logo worden gebruikt onder een beperkte licentie verleend door Open Source Matters, de houder van het handelsmerk in de Verenigde Staten en andere landen.

© 2022 Joomla User Group Arnhem-Nijmegen.
All rights reserved.